Wie zijn wij


Welkom op de website van de Stichting Streek 2Daagse Nijmegen.

Stichting “Streek 2Daagse Nijmegen” is opgericht op 30 maart 2010 met als doel een tweedaags wandelevenement te organiseren, dit ter vervanging van de Nimwamars die na de 50stetocht ophield te bestaan. Door het oprichten van de nieuwe stichting is een wandeltocht met een lange traditie voor Nijmegen behouden gebleven.
Het wandelevenement kreeg wel een nieuwe naam, nl “Streek
2Daagse Nijmegen”.
Naast het organiseren van de Streek 2Daagse Nijmegen” wordt er door de stichting ondersteuning  verleend bij andere wandelsportevenementen door of onder auspiciën van de KWBN.

Wie zijn wij anno 2020:

   
Joop Wesseling, marsleider geboren in Nijmegen, heeft niet alleen ruime wandelervaring, maar heeft ook op organisatorisch gebied zijn sporen in wandelland verdiend. 
Behalve voorzitter van Wandelvereniging Gelderland  is hij ook voorzitter van één van de grootste wandelverenigingen in Nederland OLAT. 
Mariet Wouters, secretaris, uit Groesbeek, kent de ins- en outs van het wandelen op haar duimpje en weet de administratie en het inschrijfbureau in goede banen te leiden.
Zij is ook voorzitter van de Stichting Wandelen in Vrijheid (Euregio Vrijheidswandeling).
Stephan Hartkoorn komt uit Heelsum en is een man met veel wandelervaring.
Hij is de route-coördinator.
Helpt Hennie bij het ontwerpen van de route’s.
Ook zorgt hij, met een aantal vrijwilligers, voor het uitpijlen van de route’s en dat na de wandeltocht alle pijlen weer afgehaald worden.
 
 Hans van Fessem kent de fijne kneepjes van verkeersveiligheid en zorgt ervoor dat de verkeersregelaars de wandelaars veilig over het parcours loodsen.
Ondanks zijn “Haagse tongval” kent hij als “import-Nijmegenaar” onze regio heel goed.
Hans is ook bestuurslid/coördinator van de stichting Wandelen in Vrijheid (Euregio Vrijheidswandeling).